0Artiklar

Du har inga varor i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Köp- och leveransvillkor

Köp- och leveransvillkor


Köpvillkor är ofta en lång och tungläst text. Därför har vi gjort en kort sammanfattningslista. Under listan hittar du hela villkorstexten.

  • Du måste vara över 18 år för att handla hos oss.
  • Diskret leverans inom 1-3 arbetsdagar.
  • Alltid fast frakt 49:-
  • 14 dagars öppet köp (obruten förpackning)
  • Vi samarbetar med Klarna för att erbjuda trygga betalningar.

 

Köpvillkor

Beställning
Pris
Betalning
Avbeställning
Ångerrätt
Reklamation

Beställning

 

Du kan endast beställa våra produkter via vår webbutik. För att handla hos oss måste du vara 18 år.
Vi har många produkter i vårt system, därför förbehåller vi oss för eventuella fel i information, samt fel i specifikationer. Vi reserverar oss även för eventuella fel i produktbilder och kan ej garantera att de alltid exakt överensstämmer med produkten som levereras till kunden. Vi levererar till både Finland och Sverige.

Pris

 

När du handlar från vår svenska sida är alla priser angivna i SEK och inkluderar moms. När du handlar från vår finska sida är alla priser angivna i euro (€) och inkluderar moms.

Det du betalar för är dina produkter, och en fast fraktavgift på 49 kr. Det tillkommer inga extra avgifter när du handlar hos oss. Om du väljer att delbetala din beställning tillkommer avgifter i enlighet med Klarna Bank AB:s vilkor.

Betalning

 

För att säkerställa trygga betalningar samarbetar vi med Klarna AB. Vi använder oss av Klarna Checkout för att göra betalningsprocessen så lätt som möjligt.

Avbeställning

 

Om du av någon anledning skulle önska avbeställa en lagd order måste detta ske INNAN vi har skickat varan till dig. Du får ett automatiskt mail av oss när vi har skickat ordern från vårt lager. Notera att vi jobbar med korta leveranstider och levererar vardagar före kl. 14.00. Om din order redan har hunnit skickats är det ej längre möjligt att avbeställa ordern och du är därmed skyldig att mottaga din beställning. Om du därefter ångrar ditt köp gäller ordinarie villkor för ångerrätt och returhantering, som du kan läsa om i kommande stycke.

Ångerrätt

 

Du har som kund hos oss rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerrätten gäller endast om varan och dess originalförpackning återlämnas i oförändrat skick, d.v.s. den får inte vara använd och originalförpackningen får inte vara öppnad eller skadad. Om du önskar ångra en del av ditt köp och returnera din order, står du själv för fraktkostnaden som uppstår vid retur.
Om du returnerar hela beställningen återbetalas hela summan tillbaka, inklusive betald fraktkostnad.
Om du returnerar endast en del av in order, återbetalas endast den returnerade produkten

Returadressen är:
Oy MaWe Trading Ab
Skogsängsvägen 4C
64230 Närpes st.
Finland

När vi har mottagit varan och bekräftat att varan och förpackningen är i oförändrat skick, gör vi en returanmälan hos Klarna AB som sedan gör en återbetalning till ditt bankkonto. Om du har betalt via Klarna Faktura blir din räkning krediterad.

Om du vill ångra ditt köp, rekommenderar vi att du först tar kontakt med vår kundtjänst per mail, info@viktorvilma.se.

Reklamation

 

Om din produkt inte fungerar direkt när du öppnat förpackningen är det troligtvis ett fabriksfel. Vi ersätter dig för dina köp och du är inte tvungen att betala fraktkostnader vid eventuell retur. För att snabba på processen vid reklamationer, ber vi dig att skicka ett mail till info@viktorvilma.se där du bifogat en bild av produkten, samt utförligt beskrivit problemet. När det gäller produkter som är batteridrivna, kolla en extra gång att batterierna du har använt sitter rätt och är fulla.

Leverans och frakt

Leveranstid
Leveranssätt
Fraktavgift
Diskret leverans
Ej utlöst försändelse
Garanti
Hantering av personuppgifter
Force Majeure
Övrigt

Leveranstid

 

Vi skickar alla beställningar med Postnord. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar.

Leveranssätt

 

Vi skickar varorna som spårbart paket. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar orsakade av fraktföretag. Vi använder oss av Posti och Postnord för att transportera varorna till ditt närmsta utlämningsställe. Vi levererar varor inom Finland och Sverige. Ta alltid kontakt med kundtjänsten om du önskar leverans till ett annat land så kan vi kontrollera möjligheten till detta.

Fraktavgift

 

För alla beställningar debiteras en fast fraktavgift på 49:-.

Diskret leverans

 

Din order kommer beroende på storlek att skickas antingen i ett vadderat kuvert eller i en vanlig brun wellpapplåda utan logotyper eller annat som kan påvisa vad det är du köpt eller från vilken butik du har beställt. Avsändare på paketet kommer vara Oy MaWe Trading Ab, 64230 Närpes st..

Ej utlöst försändelse

 

När en försändelse har nått utlämningsstället har du 14 dagar på dig att hämta ut paketet. För försändelser som ej löses ut på utlämningsstället och där paketet sedan går i retur till oss, debiteras en avgift på 200 SEK för att täcka våra kostnader för transport och administration. Ett outhämtat paket är inte en kundretur. För att returnera din beställning, kontakta info@viktorvilma.se.

Garanti

 

Alla garantier på produkter lämnas av våra leverantörer och tillverkare. I vissa fall lämnar tillverkarna utökad garanti men detta varierar mellan de olika produkterna och anges på produktnivå. Har du problem med din vara kan du kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Alla eventuella garantier gäller i Finland och Sverige.

Alla elektronikprodukter omfattas av minst 1 års garanti.

Har din produkt gått sönder inom ett år lönas det alltid att ta kontakt med oss.

Hantering av personuppgifter

 

Genom registrering till Viktor & Vilmas nyhetsbrev och/eller beställning av varor ur vårt sortiment samtycker du till att Viktor & Vilma använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Detta innebär att vi, såvida du inte på skriftlig väg motstrider detta, kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via mail, nyhetsbrev, direkt marknadsföring eller marknadsundersökningar. Vi kommer dock aldrig ge ut dina uppgifter till tredje part. Om du inte längre vill få nyhetsbrev av oss, har vi alltid en länk i varje nyhetsbrev som du kan klicka på så avprenumereras du automatiskt av vår lista.

Du har rätt att bli bortglömd och kontrollera din uppgifter. Vi följer GDPR.

Force Majeure

 

Händelser såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilken ej kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Oy MaWe Trading Ab befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Övrigt

 

Oy MaWe Trading Ab (FO 2529584-5) förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har Oy MaWe Trading Ab rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.